Νηπιαγωγείο Παιδικά Πατουσάκια | Βρεφικός & Παιδικός Σταθμός καί Αναγνωστήριο. Φροντίζουμε τα παιδιά σας με αγάπη, υπευθηνότητα, σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις και καινοτόμες ιδέες σε ένα ασφαλές περιβάλλον!

Γιατί να επιλέξω τα Παιδικά Πατουσάκια


Πολλοί απο εσάς ίσως αναρωτιέστε γιατί να επιλέξετε το Νηπιαγωγείο Παιδικά Πατουσάκια;

Επειδή στα «Παιδικά Πατουσάκια» είμαστε πολύ ευαίσθητοι στα θέματα πειθαρχίας και οριοθέτησης των παιδιών.
Επειδή στα «Παιδικά Πατουσάκια» συνδιάζουμε την αγάπη με την οριοθέτηση και την πειθαρχία.
Επειδή στα «Παιδικά Πατουσάκια» καλλιεργούμε στα παιδιά την μεγάλη σημασία της διαφορετικότητας και της μοναδικότητας του ατόμου.
Επειδή στα «Παιδικά Πατουσάκια» χρησιμοποιούμε τη βιωματική μάθηση και τα παιδιά μαθαίνουν κυρίως μέσα από το παιγνίδι καθώς επίσης, μέσα από παιδοκεντρικούς τρόπους μάθησης και σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις.
Επειδή στα «Παιδικά Πατουσάκια» το εκπαιδευτικό προσωπικό (πτυχιούχοι νηπιαγωγοί) επιλέγεται πρώτα με βάση την αγάπη του προς τα παιδιά, την υπευθυνότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την επικοινωνιακή του προσέγγιση , την ευαισθησία του και την συνειδητοποίηση της ευθύνης που έχει απέναντι σε κάθε παιδί.
Επειδή στα «Παιδικά Πατουσάκια», η επικοινωνία μεταξύ σχολείου-οικογένειας είναι πρώτιστης σημασίας.
Επειδή στα «Παιδικά Πατουσάκια» πέραν από την καθημερινή επικοινωνία οργανώνουμε δυο συναντήσεις (Προσωπικές Αξιολογήσεις) , στις οποίες αναλύουμε όλα όσα αφορούν το παιδί σε όλους τους τομείς ανάπτυξης και θέτουμε στόχους για την σωστή ανάπτυξη και εξέλιξη του κάθε παιδιού .
Επειδή στα «Παιδικά Πατουσάκια» υπάρχουν κανόνες ασφαλείας οι οποίοι τηρούνται ευλαβικά από όλο το προσωπικό ώστε να διασφαλίζουμε την σωστή και ομαλή λειτουργία του σχολείου μας.
Επειδή στα «Παιδικά Πατουσάκια» τα παιδιά καλύπτονται από 24ωρη ασφαλιστική κάλυψη, απο την Ασφαλιστική εταιρεία «Prime Insurance» σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό σύμβουλο κύριο Σοφοκλή Γρηγορίου, σε περίπτωση ατυχήματος ή τραυματισμού.
Επειδή στα «Παιδικά Πατουσάκια» όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι απόλυτα καταρτισμένο στις Πρώτες Βοήθειες, έτοιμο να βοηθήσει σε περιπτώσεις ατυχημάτων ή άλλων περιστατικών των παιδιών.
Επειδή στα «Παιδικά Πατουσάκια» υπάρχει σχέδιο δράσης σε περιπτώσεις σεισμού, πυρκαγιάς ή άλλου έκτακτου περιστατικού με τα παιδιά να εκπαιδεύονται πώς θα αντιδράσουν και πώς θα κινηθούν σε ειδικές ασκήσεις κινδύνου.
Επειδή στα «Παιδικά Πατουσάκια» υπάρχει έλεγχος στα άτομα που παραλαμβάνουν τα παιδιά από το σχολείο .
Επειδή στα «Παιδικά Πατουσάκια» το διατροφολόγιο το έχει δημιουργήσει με μεγάλη προσοχή η διατροφολόγος Δρ. Στάλω Πάπουτσου και περιλαμβάνει φαγητά από όλα τα είδη τροφών.

Γιατί στα Παιδικά Πατουσάκια είμαστε μια μεγάλη οικογένεια….Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί αξέχαστες εμπειρίες, στιγμές μαγικές και ανεπανάληπτες που τα παιδάκια σας θα έχουν για πάντα στην καρδιά τους….